BPM Software Koppelingen

Laat software samenwerken door middel van koppelingen

Hoe werken software koppelingen?

Om diverse softwarepakketten, applicaties en systemen met elkaar te koppelen hebben wij BPM Server en specifieke Addins ontwikkeld. Onze consultants kunnen BPM Server en de specifieke Addins zo inrichten zodat een groot aantal softwarepakketten gekoppeld kunnen worden. Om die software koppelingen mogelijk te maken zijn er in veel gevallen twee Addins nodig en BPM Server.

Een Addin is een aanvullend softwareprogramma dat specifiek ontwikkeld wordt door ons om een connectie te kunnen maken met o.a. Exact, Software Gemak, AFAS, bol.com, Kerridge Systems en Payt. Door die Addins toe te voegen aan BPM Server zijn wij in staat om geautomatiseerde koppelingen te realiseren tussen twee of meerdere softwarepakketten, applicaties en/of systemen. Op die manier kunnen er geautomatiseerd gegevens worden uitgewisseld en worden handmatige acties tot een minimum beperkt.

Wat onze koppelingen anders maakt is het feit dat wij de koppelingen kunnen aanpassen aan de bedrijfsprocessen. Er is niks zo vervelend als een standaard koppeling die net niet de gegevens koppelt die jij nodig hebt. Met BPM Server hebben wij een oplossing die wél standaard inzetbaar is maar aan te passen is aan het bedrijfsproces. Op die manier zijn onze consultants vrijwel altijd in staat om een koppeling te realiseren zodat wél de gewenste gegevens gekoppeld zijn.

Onze specialisaties

Accountancy & Advies

Meer informatie

E-commerce

Meer informatie

Groothandels & Fabrikanten

Meer informatie
Onze specialisaties hebben veel raakvlakken met andere branches dus neem gerust contact op.
Wij helpen en adviseren je graag.

Meer informatie over onze specialisaties?