Training

Wordt gecertificeerd BPM Server Consultant

BPM Server Consultant

Tijdens onze driedaagse training BPM Server Consultant zorgen wij ervoor dat jij diepgaande kennis opdoet van BPM Server. Aan het einde van de training beschik jij over alle benodigde competenties om BPM Server te installeren, processen te automatiseren en geavanceerde taken te maken.

De training is “hands on” waarbij wij gebruik maken van praktijkvoorbeelden zoals wij die dagelijks tegen komen bij klanten. Er is tevens voldoende ruimte om tijdens de training met inrichtingen en oplossingen voor eigen klanten bezig te zijn. Op die manier kun je direct aan de slag met concrete inrichtingen en kun je BPM Server onder begeleiding goed leren gebruiken. Tot slot krijg je een afsluitend examen waarin je een praktijkcase moet oplossen. Rond je dat examen af met een voldoende dan ben je een gecertificeerd BPM Server Consultant en krijg je ook toegang tot aanvullende ondersteuning voor BPM Server.

Met het afsluitende examen kun je jezelf certificeren als Consultant BPM Server, waarmee je toegang krijgt tot aanvullende ondersteuning voor BPM Server.

Praktische info

De training wordt gegeven op kantoor bij BPM Software in Deurne (Dunantweg 10). De trainingsdagen zullen rond 09.00 uur beginnen en eindigen in de middag rond 17.00 uur. De kosten voor de driedaagse training bedragen €1050,00 per persoon. Koffie, thee, lunch etc. is inbegrepen.

Kom je van wat verder weg en wil je graag in de omgeving overnachten? Geef dat even aan bij je aanmelding zodat wij je wat tips kunnen geven.

Liever een training op locatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor de training

Meer informatie over onze trainingen?