Software koppelingen

voor accountancy- en advieskantoren

Jouw dienstverlening digitaliseren en de samenwerking met je klant verbeteren

De digitalisering gaat in een razendsnel tempo, wat er voor zorgt dat er steeds meer mogelijkheden ontstaan op het gebied van online en digitale dienstverlening. Wij helpen accountancy en adviesbureaus om de interne processen te automatiseren en systemen van klanten te integreren/koppelen. Door goed ingerichte interne processen is het eenvoudiger om ook je klanten te integreren door middel van softwarekoppelingen.

Door middel van softwarekoppelingen kunnen klantgegevens automatisch worden gesynchroniseerd, krijg je (bijna) real-time inzichten en kun je jouw klanten gerichter en sneller voorzien van advies.

Software koppelingen om jouw dienstverlening te automatiseren

denk bijvoorbeeld aan:

Koppelingen met de boekhouding

Help en adviseer je klanten over het koppelen van diverse softwarepakketten en systemen aan de boekhouding. Door een koppeling te maken met de boekhouding heb je veel meer inzicht in de gegevens van jouw klanten. Een koppeling maakt het mogelijk om data uit te wisselen tussen jouw interne systemen en de systemen van je klant. Niet meer last-minute nog allerlei handmatige acties doen voor bijvoorbeeld de btw-aangifte. Die gegevens zijn door de koppeling al gesynchroniseerd.

Denk bijvoorbeeld aan branches met fysieke winkels waar de kassa’s gekoppeld kunnen worden aan de boekhouding of webshops waarbij de verkopen direct in de boekhouding komen. Zo maar een tweetal voorbeelden van koppelingen met de boekhouding. Voor nagenoeg iedere branche kan een koppeling met de boekhouding interessant zijn omdat er geen onnodige (handmatige) acties meer nodig zijn.

Geautomatiseerde Audition Rapportage

Unit4 Audition-rapportages (pdf) automatisch voorzien van het juiste briefpapier. Onze oplossing biedt de mogelijkheid om per pagina het juiste briefpapier te selecteren. Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen dat je Audition-rapportage in de afgesproken bestandsmap geplaatst is.

Wij zorgen ervoor dat de rapportage wordt opgehaald en het juiste briefpapier achter iedere pagina komt te staan. Vervolgens plaatsen wij de rapportage in een afgesproken bestandsmap. Het proces gaat geheel geautomatiseerd, alleen het bestand klaarzetten en ophalen doe je nog handmatig.

Koppeling met Loket.nl

Je hebt de salarisverwerking voor jouw cliënten verzorgd, alleen moeten dan de bijbehorende loonjournaalposten in de afzonderlijke administraties verwerkt worden. De koppeling met Loket.nl automatiseert die handeling en zorgt ervoor dat de loonjournaalpost automatisch in de administratie(s) van al je cliënten komt te staan. Hierdoor bespaar je tijd en voorkom je fouten in het handmatig inboeken van de loonjournaalpost(en).

Wij koppelen Loket.nl aan de volgende softwarepakketten:

  • AFAS
  • Boekhoud Gemak / Multivers
  • CASH
  • e-Boekhouden.nl
  • Exact Globe
  • Moneybird

Klik hier voor meer informatie over de Loket.nl koppelingen.

Meer informatie over onze accountancy en advies oplossingen?

Referenties