Laat je software beter presteren!

E-commerce

Uw webshop koppelen aan bijvoorbeeld de boekhouding, voorraad en/of verkoopplatformen

E-commerce koppelingen

Het zal u niet ontgaan zijn! Er wordt steeds meer online geshopt en de verwachting is dat dit alleen maar zal toenemen. Om te zorgen dat uw organisatie klaar is voor het verwerken van meer orders is het belangrijk de interne processen op orde te hebben.

Door uw webshop te koppelen aan bijvoorbeeld de boekhouding, uw CRM en/of verkoopplatformen als bol.com en Amazon kunnen veel (administratieve) processen geautomatiseerd worden. Door procesautomatisering kunt u met bestaande capaciteit in dezelfde tijd veel meer orders verwerken en houdt u overzicht op de voorraad. De E-commerce koppelingen zorgen ervoor dat de gegevens worden gesynchroniseerd zodat alle gegevens up-to-date zijn, in ieder systeem.

Heeft u zowel een webshop als een fysieke winkel? Geen probleem! Met onze software oplossing BPM Server zijn wij ook in staat om uw “fysieke” kassa’s te koppelen. Wel zo handig dat beide systemen gesynchroniseerd worden.

Fysieke winkel
E-commerce

E-commerce koppelingen

Denk bijvoorbeeld aan:

Koppelingen met de boekhouding

Uw webshop koppelen aan de boekhouding heeft veel voordelen. Een kleinere webshop met een beperkte hoeveelheid orders is over het algemeen nog wel te overzien. Naar mate een webshop meer orders krijgt biedt een koppeling met de boekhouding diverse voordelen. Orders worden ingelezen in de boekhouding met daarbij direct de klantgegevens zodat de factuur opgemaakt en verstuurd wordt. Tevens kunnen de betalingen direct verwerkt worden in de boekhouding.

Een stijgend aantal orders laat ook de administratieve handelingen flink toenemen. Dat kost tijd en geeft meer ruimte voor fouten. Door de administratieve processen te automatiseren kunt u zich richten op de dienstverlening naar uw klanten. Het geeft u ruimte om uw klanten snel te blijven bedienen en meer orders te verwerken met hetzelfde aantal medewerkers.

Koppelingen met de voorraad

Naast het koppelen van de boekhouding kan ook het voorraadsysteem worden gekoppeld aan de webshop. Naarmate de omzet van uw webshop groeit nemen niet alleen de verkopen toe maar ook de inkopen. Om dat in goede banen te leiden dienen er veel administratieve handelingen gedaan te worden om te zorgen dat voorraden in diverse systemen up-to-date zijn. Met onze voorraad koppeling wordt de voorraad bij een verkoop- of retourlevering direct bijgewerkt. Er worden dus geen items meer verkocht die niet op voorraad zijn.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw webshop te koppelen aan verkoopplatformen als bol.com en Amazon. Ook daar zorgen wij voor een geautomatiseerde koppeling zodat producten geplaatst worden op de platformen, de voorraden juist worden weergegeven en u gewoon in uw eigen systemen kunt blijven werken.

Koppelingen met uw CRM-pakket

Door uw webshop ook te koppelen aan uw CRM-pakket kunt u uw klanten nog wat beter leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan haar of zijn aankoophistorie, bestelgedrag of betaalvoorkeuren.

Data die bruikbaar is voor uw marketing om campagnes of advertenties op te zetten. Allerlei mogelijkheden om de klantbeleving verder te optimaliseren. En het meeste praktische is natuurlijk dat u direct actuele klantinformatie hebt in het bestelling proces.

Meer informatie over onze E-commerce oplossingen?

Referenties