sep 19

Torresol Nederland B.V.

“Unit4 TaskManager is een geniaal stuk software”

Joris van Bommel, Office Manager Torresol Nederland B.V.

BPM implementeert Unit4 Multivers XL bij het Helmondse bedrijf Torresol. Het is het startsein van een jarenlange samenwerking, vertelt Office Manager Joris van Bommel. “Met Unit4 Multivers XL hebben we destijds vrijwel alle onderdelen binnen onze organisatie willen automatiseren. Met name voorraadbeheer en voorraadbeheersing, aangezien ruim 75% van onze kwalitatieve vliegengordijnen sindsdien in Nederland worden geproduceerd. Deze vliegengordijnen bestaan uit een veelvoud aan onderdelen: een breed palet aan kleurpatronen, hulzen, haken en ophangstrips. Sinds de implementatie in 2007 hebben we duizenden combinaties vastgelegd in het geautomatiseerde systeem. Onze magazijnmedewerkers krijgen nu automatisch een orderbon op de computer waarna ze de diverse onderdelen snel en eenvoudig kunnen verzamelen. Dit levert vooral bij het doe-het-zelfpakket tijdswinst op.”

Automatisch factureren

Torresol verkoopt luxe vliegengordijnen via een uitgebreid netwerk van ruim driehonderd retailbedrijven en via de webshop direct aan de particulier. Na de succesvolle invoering van Unit4 Multivers XL is de onderneming meerdere producten van BPM Software gaan gebruiken zoals de Report+ en Office+ van de Plus Serie. Joris van Bommel: “Daarnaast zijn we automatisch gaan factureren met de Unit4 TaskManager van BPM Software. Vervolgens hebben we hetzelfde gedaan met offertes, opdrachtbevestigingen en betalingsherinneringen. Documenten die eerst in een envelop gingen en per post werden opgestuurd, gaan nu met een mooi geformuleerde e-mail naar onze klant. Unit4 TaskManager is de beste medewerker die een bedrijf zich kan wensen. Werkt 24 uur per dag, is nooit ziek en gaat niet op vakantie. Het is gewoon een geniaal stuk software wat eigenlijk alles kan doen.”