sep 19

Verhaak B.V.

“Maximaal bedrijfsresultaat door kennis bedrijfsprocessen”

Lucien van de Moosdijk, directeur Verhaak B.V.

Het aantal taken zijn indrukwekkend bij Verhaak in Asten. De groothandel in school-, kantoor- en feestartikelen heeft meer dan 50 taken geautomatiseerd met Unit4 TaskManager van BPM Software. Deze handige software gebruikt Verhaak in combinatie met UNIT4 Multivers Extended. Logistieke en administratieve knelpunten waar Verhaak directeur Lucien van de Moosdijk in de software tegenaan loopt, optimaliseert hij in nauwe samenwerking. Zo brengt hij continu alle middelen in stelling voor een maximaal bedrijfsresultaat. “Voor ons is het enorm belangrijk dat ze niet alleen mij persoonlijk kent maar ook de bedrijfsprocessen binnen onze organisatie”, benadrukt Van de Moosdijk.

Belangrijke informatie uit rapportages

Voor maximale efficiency automatiseert Verhaak in samenwerking met Unidis belangrijke optimalisatietaken in de software met behulp van Unit4 TaskManager. “Op het moment dat orders binnenkomen, verwerkt en beheert Unit4 TaskManager automatisch een aantal processen voor ons”, licht de Verhaakdirecteur toe. “Zo kunnen we met Unit4 TaskManager vanuit UNIT4 Multivers Extended de voorraad tijdig aanvullen vanuit onze bulklocaties naar de verzamellocaties. Een ander voorbeeld is dat Unit4 TaskManager automatisch facturen verzamelt en deze digitaal verstuurt naar zowel de klanten afzonderlijk als naar het desbetreffende hoofdkantoor. Maar TaskManager doet meer. Belangrijke bedrijfsinformatie in de vorm van rapportages, wordt actief aangeboden. Hierdoor kunnen we ons bezighouden met andere zaken.”