Loket.nl koppelingen

Automatisch alle loonjournaalposten uit Loket.nl in de financiële administratie?
Maak gebruik van onze koppeling voor Loket.nl

Bespaar tijd en energie met de Loket.nl koppeling!

Koppel Loket.nl aan Boekhoud Gemak, Multivers, AFAS, e-Boekhouden.nl en Moneybird

Nadat de salarisverwerkingen voor je cliënten zijn verzorgd, zullen de bijbehorende loonjournaalposten in de afzonderlijke administraties verwerkt moeten worden. Met de Loket.nl koppeling van BPM Software is het mogelijk om de loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties. Hierdoor bespaar je tijd, en is de kwaliteit altijd 100% gelijk aan de kwaliteit van de loonjournaalpost. Het handmatig inboeken van de loonjournaalpost behoort nu definitief tot het verleden, en de boeking is direct na de verloningen beschikbaar in de administraties. Daarnaast zijn allerlei controles en rapportages te automatiseren. Met minder inspanning toch volledige controle over het proces.

Koppel je Loket.nl administraties

Het overtypen van de loonjournaalposten is verleden tijd!

Loket.nl koppeling

De Loket.nl koppeling van BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Wij koppelen naar Boekhoud Gemak, Multivers, AFAS, e-Boekhouden.nl en Moneybird.  Voor Loket.nl is nagenoeg met ieder financieel pakket een koppeling te realiseren. Mocht een standaard koppeling niet voldoen aan uw wensen dan neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor lokale installaties van boekhoudpakketten bieden wij een oplossing.

Vanaf €5,00 per maand, per administratie.
Éénmalige aansluitkosten á €250,00 per Loketomgeving

Nu tijdelijk zonder minimale afname van 20 administraties.

Nog geen Loket.nl account?

Offerte aanvragen Loket.nl koppeling

Klant aan het woord

“We werken nu een halfjaar met de BPM-koppeling en het draait goed”, vertelt Joost tevreden. “Digitaal gemak dat ons tijd én geld bespaart.

Joost Splinter – Silvis & Vos Accountants & Belastingadviseurs

Lees hier het hele verhaal