BPM Software

Specialisten op het gebied van procesautomatisering

Over BPM Software

BPM Software is een softwarehuis bestaande uit softwareontwikkelaars en business consultants met jarenlange ervaring in het automatiseren van processen. Wij zijn specialist op het gebied van boekhouding, logistiek en productie. Drie vakgebieden waarin wij bedrijven helpen en ondersteunen bij het automatiseren van financiële, logistieke en administratieve processen door middel van software koppelingen en systeemintegraties.  Gecombineerd met kennis van een groot aantal softwaremerken zijn wij in staat om bedrijven te helpen bij automatiseringsvraagstukken.

In 2014 is besloten om BPM Software op te richten en als zelfstandig bedrijf verder te gaan. Daarvoor waren wij onderdeel van de Unit4 distributeur. Bij de “start” van BPM Software maakte er al een kleine 300 bedrijven gebruik van onze software. Wij hebben onze softwareproducten doorontwikkeld, een actief partnernetwerk opgebouwd en hebben ons klantenbestand flink zien toenemen de afgelopen jaren.

Wij zijn een kleine, flexibele organisatie die graag meedenkt en meebeweegt met haar klanten. Wij pakken een uitdaging graag aan, zorgen voor kwaliteit en doen wat we zeggen.

Contact

Wil je meer weten over wie wij zijn? En hoe wij je kunnen helpen jouw processen te optimaliseren?

Neem contact op
MarcFransen

Marc Fransen

085 2020920

Stuur een e-mail

De personen achter BPM Software

We willen je graag wat meer vertellen over de oprichters van BPM Software, Marc Fransen en Chrétien Sijbers. Op hun persoonlijke pagina kun je meer lezen over wie zijn en waar hun persoonlijke passie ligt naast BPM Software. Maar natuurlijk ook meer informatie over de werkachtergrond en hun kennis & kunde.

Marc Fransen | CEO BPM Software

Marc Franse CEO

‘Samen met klanten bouwen naar een gezond BPM’

Marc (1967) is de CEO van BPM Software. Hij is gelukkig getrouwd met Elly en samen hebben zij 3 kinderen. Op de 1e plaats staat zijn gezin. Hij vindt het heerlijk om samen in de keuken bezig te zijn, lekkere gerechten te maken en daarna te genieten van deze lekkernijen. Marc was vroeger erg sportief en ging graag wielrennen en mountainbiken. Tegenwoordig heeft hij deze passie ingeruild voor het golfen en kun je hem regelmatig te vinden op de golfbaan, met zakenpartners maar ook privé.

Lees het hele verhaal verder op de persoonlijke pagina van Marc Fransen >>>

Chrétien Sijbers | CTO BPM Software

Chretien Sijbers‘Zeggen wat je doet, doen wat je zegt’

Chrétien (1969) is de CTO van BPM Software. Hij heeft een relatie met Christel en samen hebben zij 2 kinderen. Hij vindt zijn ontspanning in het lezen van fantasy en thrillers. Of naar de bioscoop om een film te gaan kijken. Daarnaast is hij óók nog creatief en knutselt hij graag een modelvliegtuig in elkaar.

Chrétien is dé expert in BPM Server. Daarnaast weet hij door zijn uitgebreide werkervaring snel inzicht te krijgen in de werkwijze van bedrijven.

Lees het hele verhaal op de persoonlijke pagina van Chrétien Sijbers >>>

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?

Referenties