Laat je software beter presteren!

Geen maatwerk, maar software die standaard inzetbaar is ?

Maak kennis met BPM Software.

BPM Software, de specialisten

BPM Software

Ons bedrijf bestaat uit software ontwikkelaars en business consultants met jarenlange ervaring in het automatiseren van handmatige processen. In 2014 besloten we onze krachten te bundelen en BPM Software op te richten.

Startfase ons bedrijf

Met de start van BPM Software hadden we al een kleine 300 bedrijven die onze software gebruikten. Dankzij onze duidelijke focus op (internationale) groei én het samenwerken met een partnernetwerk lopen deze aantallen nog altijd op.

Dankzij de kracht van ons productassortiment, de actieve rol van onze partners en alsmede onze tevreden klanten, is het mogelijk dat wij deze trend kunnen vasthouden.

Wat doen wij?

BPM Software ondersteunt bedrijven bij het beter laten samenwerken van hun automatisering. Onze medewerkers zijn onder andere gespecialiseerd op het gebied van administratieve en logistieke processen. Doordat we dit combineren met kennis over een grote diversiteit aan softwaremerken, is er altijd een optimalisering van het proces te realiseren. Je mag ons aan deze belofte houden!

Contact

Wil je meer weten over wie wij zijn? En hoe wij je kunnen helpen jouw processen te optimaliseren? Neem dan contact op met onze adviseurs via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

MarcFransen

Marc Fransen

085 2020920

Stuur een e-mail

De personen achter BPM Software

We willen je graag wat meer vertellen over de oprichters van BPM Software, Marc Fransen en Chrétien Sijbers. Op hun persoonlijke pagina kun je meer lezen over wie zijn en waar hun persoonlijke passie ligt naast BPM Software. Maar natuurlijk ook meer informatie over de werkachtergrond en hun kennis & kunde.

Marc Fransen | CEO BPM Software

Marc Franse CEO

‘Samen met klanten bouwen naar een gezond BPM’

Marc (1967) is de CEO van BPM Software. Hij is gelukkig getrouwd met Elly en samen hebben zij 3 kinderen. Op de 1e plaats staat zijn gezin. Hij vindt het heerlijk om samen in de keuken bezig te zijn, lekkere gerechten te maken en daarna te genieten van deze lekkernijen. Marc was vroeger erg sportief en ging graag wielrennen en mountainbiken. Tegenwoordig heeft hij deze passie ingeruild voor het golfen en kun je hem regelmatig te vinden op de golfbaan, met zakenpartners maar ook privé.

Lees het hele verhaal verder op de persoonlijke pagina van Marc Fransen >>>

Chrétien Sijbers | CTO BPM Software

Chretien Sijbers‘Zeggen wat je doet, doen wat je zegt’

Chrétien (1969) is de CTO van BPM Software. Hij heeft een relatie met Christel en samen hebben zij 2 kinderen. Hij vindt zijn ontspanning in het lezen van fantasy en thrillers. Of naar de bioscoop om een film te gaan kijken. Daarnaast is hij óók nog creatief en knutselt hij graag een modelvliegtuig in elkaar.

Chrétien is dé expert in BPM Server (en dus ook UNIT4 TaskManager). Daarnaast weet hij door zijn uitgebreide werkervaring snel inzicht te krijgen in de werkwijze van bedrijven.

Lees het hele verhaal op de persoonlijke pagina van Chrétien Sijbers >>>

Benieuwd naar wat BPM Server kan?

Er is ontzettend veel mogelijk!

Referenties