BPM software
Maak kennis met Chrétien Sijbers, CTO BPM Software

Chretien Sijbers‘Zeggen wat je doet, doen wat je zegt’

Chrétien (1969) is de CTO van BPM Software. Hij heeft een relatie met Christel en samen hebben zij 2 kinderen. Hij vindt zijn ontspanning in het lezen van fantasy en thrillers. Of naar de bioscoop om een film te gaan kijken. Daarnaast is hij óók nog creatief en knutselt hij graag een modelvliegtuig in elkaar.

Werkervaring Chrétien Sijbers

Chrétien is na zijn opleiding HBO Bedrijfseconomie in de accountancy gaan werken. In eerste instantie als beginnend assistent accountant, later is hij binnen hetzelfde bedrijf systeembeheerder en applicatiebeheerder geworden. De stap naar Software ontwikkeling was toen snel gemaakt. Door zijn werkzaamheden in de accountancy branche kreeg hij een goed inzicht in de bedrijfsprocessen bij verschillende typen van bedrijven. En bekeek samen met de klanten naar de mogelijkheden binnen de bestaande software pakketten. In die periode is Chrétien in aanraking gekomen met de eerste versie van TaskManager en hiermee kon hij de standaard software van klanten aanvullen met gewenste functionaliteiten zonder zelf te hoeven programmeren.

In 2014 is hij samen met Marc Fransen zijn eigen bedrijf gestart: BPM Software. Met ‘BPM Server’ kan de levensduur van bestaande software worden verlengd, zodat de klant langer plezier heeft van zijn investering. Chrétien vindt het belangrijk dat hij de werkzaamheden van zijn klanten kan verlichten. Hij krijgt het voor elkaar om handmatige processen om te buigen naar geautomatiseerde processen, waardoor de klant nog sneller en efficiënter kan werken.

Chrétien is dé expert in BPM Server (en dus ook UNIT4 TaskManager). Daarnaast weet hij door zijn uitgebreide werkervaring snel inzicht te krijgen in de werkwijze van bedrijven. En kan inzichtelijk maken hoe een bedrijf verbeteringen kan doorvoeren zodat zijn werkprocessen effectiever en efficiënter worden. We zorgen ervoor dat de werkprocessen van de klant dermate geautomatiseerd worden, zodat het bedrijfsproces aangepast kan worden op de individuele behoeften en wensen van de klant.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier. We bellen je dan op om een afspraak in te plannen!