Laat je software beter presteren!
BPM software
laat je bestaande software beter presteren

Maak het verschil met Unit4 TaskManager

En voorkom dubbel werk

De toegevoegde waarde van UNIT4 TaskManager: minimaliseer foutkansen en bespaar tijd. We mailen, verwerken en verzamelen steeds meer digitaal en klanten gaan massaal over op the cloud. Steeds meer gaat geautomatiseerd, met de noodzaak om intensiever samen te werken. Maar, de processen lopen niet soepel, medewerkers maken fouten of ze doen dubbel werk. Om maar niet te spreken over de tijd, energie en kosten die hiermee onnodig verloren gaan. Dat moet toch efficiënter kunnen?

Ongekende mogelijkheden met ‘inlezen kasstaat’ van UNIT4 Taskmanager

De wens is de vader van de gedachte: Effectief en structureel samenwerken met je klanten, het liefst het hele jaar door. Dus ook met klanten die te klein zijn voor een eigen softwarepakket en zelf niet willen boeken. Daarvoor heeft Unit4 een handige oplossing bedacht: Een eenvoudig te bedienen Excelsheet gecombineerd met de techniek van Unit4 TaskManager!
(Zie video onder aan deze pagina)

Unit4 TaskManager, dé bewaker van debiteuren

UNIT4 TaskManager zorgt voor eenduidigheid en minimaliseert onplezierig werk: je klant heeft een factuur niet betaald. Een vriendelijke herinnering sturen of toch een sterke aanmaning, wat kies je dan? Trouwe klanten wil je immers correct benaderen en zeker niet voor het hoofd stoten. Achter onbetaalde facturen aangaan, het is en blijft een vervelende klus.

Automatische urencontrole met Unit4 TaskManager

Boekt mijn personeel wel voldoende uren? Hoeveel tijd kunnen mijn medewerkers nog aan een specifiek project besteden? Heeft iedereen zijn uren op tijd bijgewerkt en worden deze uren op tijd gefactureerd bij de klant? Prangende vragen die voor jouw als accountant belangrijk zijn. De urencontrole en de (digitale) urenfacturatie moeten in jouw bedrijf op orde zijn. Zonder dat jij je medewerkers steeds achter de broek moet zitten.

De toegevoegde waarde van UNIT4 Taskmanager

Meer weten over de toegevoegde waarde van UNIT4 TaskManager?

Herken je jezelf in bovenstaande onderwerpen? Wil jij ook jouw werk vereenvoudigen en automatiseren? Wij kunnen jou hierbij helpen! Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel rechtstreeks naar 085-20 20 9 20. Wij staan u graag te woord.

Marc Franse CEO

Marc Fransen

085 2020920

Stuur een e-mail