BPM Server

Ervaar het gemak van geautomatiseerde gegevensuitwisseling tussen systemen

Automatiseren van bedrijfsprocessen

Bedrijven maken veelal gebruik van diverse (software) systemen en applicaties. In de praktijk blijkt dat systemen en applicaties toch vaak beperkingen hebben en niet eenvoudig gekoppeld kunnen worden met andere interne en/of externe systemen. Steeds meer  leveranciers van softwarepakketten ontwikkelen een application programming interface (API) die ervoor kan zorgen dat er aan hun software gekoppeld kan worden. Op welke manier, en welke gegevens er uitgewisseld kunnen worden met de betreffende API-koppelingen, is vaak onduidelijk. Om het gat tussen die softwarepakketten te overbruggen hebben wij BPM Server ontwikkeld.

BPM Server is een modulaire softwareoplossing die in staat is om verschillende softwarepakketten aan elkaar te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan ERP-, CRM-, boekhoud-, kassa-, webshop- en eventsoftware. BPM Server maakt het mogelijk om, tussen die verschillende softwarepakketten, relevante gegevens uit te wisselen en te verwerken door middel van een API-koppeling of een bestandsuitwisseling. De geautomatiseerde koppelingen zorgen ervoor dat (handmatige) administratieve processen geautomatiseerd worden. Dat bespaart tijd,  voorkomt fouten en geeft je personeel de ruimte om zich te focussen op de core business.

Unit4 TaskManager is een vergelijkbare softwareoplossing als BPM Server. Met onze ervaring en diepgaande kennis van Unit4 bedrijfssoftware zijn wij dé specialist op het gebied van Unit4 koppelingen.

Uitbreidingen

Software koppelingen

Meer informatie

Aanvullende software

Meer informatie

BPM Server training

Meer informatie
BPM Server is zeer flexibel inzetbaar voor het automatiseren van processen.
Neem gerust contact op om te bespreken of wij iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Meer informatie over BPM Server?