EffectConnect koppelingen

Koppel je financiële en/of logistiek systeem aan EffectConnect en automatiseer het verkopen op marketplaces!

Denk bijvoorbeeld aan uw ERP- of boekhoudpakket.

Eenvoudig en geautomatiseerd verkopen op marketplaces vanuit je eigen financieel en/of logistiek systeem biedt veel kansen. Door marketplaces in te zetten als nieuwe verkoopkanalen kun je zonder grote investeringen een veel groter publiek bereiken.  Denk bijvoorbeeld aan klanten die actief zijn op onder andere Amazon, VidaXL, Blokker en Beslist.

Het inzetten van marketplaces zorgt er doorgaans voor dat de omzet flink stijgt. Door je eigen financieel en/of logistiek systeem te koppelen aan het marketplace platform van onze partner EffectConnect worden veel handmatige werkzaamheden geautomatiseerd en kun je meer orders verwerken. Daarnaast zorgt de koppeling ervoor dat voorraad op de marketplaces actueel is, worden bestellingen automatisch in je financieel en/of logistiek systeem verwerkt en heb je door track&trace de levering goed onder controle.

Verkopen op marketplaces automatiseren

meer klanten met minder werk

EffectConnect Logo

Wat maakt de koppeling met het EffectConnect platform mogelijk?

Onze partner EffectConnect is specialist op het gebied van marketplace integraties. Zij bieden een groot aantal marketplaces waarmee zij integreren. Wij van BPM Software zorgen voor de koppeling tussen uw financieel en/of logistiek systeem en het marketplace platform van EffectConnect. Door onze samenwerking bieden wij onze klanten een geheel geautomatiseerd proces voor het verkopen op marketplaces. Het platform van EffectConnect bevat onder andere:

Channel Manager

Creëer unieke content met custom attributen zodat je content altijd naadloos aansluit bij desbetreffende marketplace, bepaal gemakkelijk wat er op de marketplace wordt aangeboden en tegen welke voorwaarden.

Fulfilment Manager

Zorg ervoor dat producten altijd leverbaar zijn; maak gebruik van de Fulfilment manager. Deze schakelt direct om naar de voorraad op jouw eigen locatie zodra jouw voorraad bij de marketplace op is. Zo vergroot je de uptime van je aanbod én bespaar je tijd!

Repricer

De Repricer past productprijzen aan op basis van de door jou ingestelde regels en de prijzen die concurrenten vragen voor het product dat je aanbiedt. Maak zo meer kans op het koopblok bij bol.com, Amazon, fonQ en/of Blokker.

Voorraad Synchronisatie

EffectConnect synchroniseert je voorraadniveau, zodat je je voorraad altijd actueel houdt en ‘nee-verkopen’ voorkomt. Hierdoor heb je altijd een accurate voorraadstand, wat belangrijk is bij het bepalen van je ranking op de marketplaces.

Feed Manager

Vergroot online zichtbaarheid en adverteer op vergelijkingssites, platforms, netwerken en marktplaatsen. Wij helpen om miljoenen Europese consumenten te bereiken door efficiënt feeds aan te leveren aan relevante platforms.

Orderkoppeling

Voor elke marketplace die je koppelt via EffectConnect is een complete orderkoppeling beschikbaar, voor het automatisch importeren van orders van de marketplaces naar je eigen webshop of backoffice, volgens jouw regels.

Benieuwd naar het platform van EffectConnect?