BPM Software Partners

Samenwerking

Wij werken samen met diverse partners, veelal softwareleveranciers met specifieke merkkennis en aanvullende dienstverlening. Onze software (BPM Server) wordt vaak door onze partners ingezet om extra functionaliteiten toe te voegen, onze softwarekoppelingen en de flexibiliteit die het toevoegt bij de procesinrichting.

Om onze partners te ondersteunen bieden wij hen een training “BPM Server Consultant“. Met de training krijgen de consultants van onze partners diepgaande kennis over het installeren en inrichten van BPM Server. Zij kunnen tevens altijd terugvallen op onze expertise bij het inrichten van complexe processen.

Met onze software, in combinatie met één van onze partners, stelt u zichzelf in staat om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Door de samenwerking met ons en onze partners zijn tijdrovende maatwerkoplossingen verleden tijd en bieden wij een modulaire softwareoplossing die aangepast kan worden aan uw bedrijfsprocessen. Vanwege die flexibiliteit die onze software biedt zijn aanpassingen in toekomst geen enkel probleem!

Integratie partner voor

Wij verzorgen ook voor diverse partners specifieke integraties en koppelingen. Op die manier ontzorgen wij onze partners op gebied van koppelingen en kunnen zij richten op hun core business.

Benieuwd of wij of onze BPM Software partners u van dienst kunnen zijn?

Neem gerust contact op om uw vraagstuk met ons te bespreken. Wij denken graag mee en helpen u graag verder.