Aanvullende softwareoplossingen voor BPM Server

Uitbreidingen voor meer functionaliteiten

BPM Report

BPM Report Icon

BPM Report zorgt ervoor dat je op elke werkplek binnen jouw organisatie een Crystal Reports rapportage kunt raadplegen. Je hoeft daarom niet over het programma te beschikken, omdat je de rapportage opent met BPM Report.

Hoe werkt het?

Je kunt op een werkplek of terminal server BPM Report installeren. De Crystal Reports rapportages sla je centraal, op jouw netwerk, op. Op die manier kunnen meerdere medewerkers de rapportages raadplegen via BPM Report (mits je een licentie geactiveerd hebt). BPM Report biedt de optie om de rapportages op diverse manieren op te slaan, af te drukken en te exporteren naar Excel. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om de rapportages te verversen zodat je altijd de meeste recente gegevens ziet.

De voordelen

 • Je krijgt op een eenvoudige wijze het gewenste rapport in beeld
 • En je hebt de mogelijkheid om het rapport op diverse manieren afdrukken of opslaan (o.a. als pdf, xml, rtf).
 • Bovendien heb je de mogelijkheid om het rapport over te zetten naar Excel om te bewerken (alleen de grafieken zijn niet bewerkbaar).
 • Daarnaast kun je op verzoek nieuwe rapporten op maat laten opstellen door onze consultants. Deze rapporten kun je vervolgens met het programma raadplegen.

Smartdoc Plus

Aanvullende softwareoplossingen

Unit4 Multivers biedt een beperkte functionaliteit op het gebied van het opstellen van offertes en opdrachtbevestigingen. Het opstellen van offertes en opdrachtbevestigingen is nog altijd makkelijker in Microsoft Word. Om het jou daarin gemakkelijk te maken hebben wij SmartDoc Plus ontwikkeld. Een aanvullende softwareoplossing voor BPM Server waarmee je documenten, gegenereerd in Unit4 Multivers, omzet naar een Microsoft Word-document.

Daarnaast biedt SmartDoc Plus nog een extra functionaliteit. De functionaliteit bevat de mogelijkheid om artikelbeschrijvingen en/of -foto’s als bijlage toe te voegen aan de offerte. Zo kun je potentiële klanten makkelijk extra informatie geven over de artikelen op de offerte.

Voordelen:

 • Output naar Microsoft Word
 • Alle vrijheid om aan te vullen en aan te passen
 • Standaarddocumenten gekoppeld aan artikelen (uitgebreide omschrijvingen, afbeeldingen, certificaten, specificaties)
 • Automatisch groeperen van artikelen, volgens eigen indeling
 • Toevoegen van Algemene Voorwaarden en extra documenten (automatisch)
 • Direct een actie ter opvolging aanmaken in UNIT4 Multivers

* Unit4 Multivers lokale installatie en Microsoft Word vereist.

Maatwerk

Aanvullende softwareoplossingen

Wij van BPM Software doen het liefste zo min mogelijk maatwerk. De consultants van BPM Software zijn door middel van onze modulaire en aanvullende softwareoplossingen vrijwel altijd in staat om een passende oplossing te bedenken met onze standaard software. Alleen als het echt niet anders kan leveren wij een maatwerkoplossing!

Hoe ziet een maatwerk traject eruit?

 1. TPO (Toepasbaarheid Onderzoek)
 2. Goedkeuring TPO
 3. Offerte
 4. Na akkoord offerte, start ontwikkeling maatwerk
 5. Testen van het maatwerk
 6. Opleveren van het maatwerk

Meer informatie over onze aanvullende software?