nov 11

ABZ Anloo

“Er is een wereld voor ons open gegaan”

Bianca Bos, administratief medewerkster ABZ Anloo B.V.

De ambachtelijke horecaslagerij ABZ Anloo is al tientallen jaren gevestigd in een oude melkfabriek. Het is gelegen aan de Annerweg 35 in het Drentse dorpje Anloo. ABZ Anloo is een echt familiebedrijf. In het familiebedrijf werken meer dan twintig werknemers.

Bianca Bos, echtgenote van directeur Erwin Bos, is verantwoordelijk voor de administratie. “Wij leveren onze kwaliteitsproducten voornamelijk aan horecabedrijven. Ook runnen wij een winkeltje, de Moalderij. Wij verkopen hier de Drentse streekproducten en cadeau-artikelen aan particulieren. Sinds 2000 werken we met UNIT4 Multivers XL, omdat we een enorme diversiteit aan producten maken, die goed geadministreerd moet worden.”

Digitale assistent ABZ Anloo: Horecaslagerij

In 2012 heeft ABZ Anloo een nieuw weegsysteem voor de slagerij aangeschaft. We hadden de wens om deze data rechtstreeks in Multivers in te lezen. Helaas ontbrak het de onderneming echter aan kennis en kunde om de noodzakelijke koppelingen aan te brengen. “Dankzij onze accountant Sabanoord zijn we in contact gekomen met BPM Software en hebben we ons nieuwe weegsysteem perfect gekoppeld aan UNIT4 Multivers XL. Aanvullend hebben we op advies sinds kort UNIT4 TaskManager van BPM Software geïnstalleerd Dit is de digitale assistent die ons verder helpt bij de professionalisering van de bedrijfsvoering.”

Meer grip voor ABZ Anloo: Horecaslagerij

Bianca is lovend over UNIT4 TaskManager van BPM Software. “Ik vind het geweldige software! Het gemak, het overzicht en vooral de vele mogelijkheden. Er is een wereld voor ons open gegaan. Tot nu toe gebruikten we slechts een klein gedeelte van het UNIT4 Multivers XL-softwarepakket. Met UNIT4 TaskManager snijden we nieuwe functionaliteiten aan. Zo hebben we nog meer grip op debiteurenbeheer. UNIT4 TaskManager factureert automatisch digitaal en verstuurt de aanmaningen wanneer het betalingstermijn is overschreden. Voorheen deden we dit handmatig en tussen de bedrijven door.”

Wil je meer lezen over ABZ Anloo Horecaslagerij? Neem een kijkje op hun website: www.abz-anloo.nl