sep 25

NH Administratieve Dienstverlening

“UNIT4 TaskManager: mooier kun je het niet krijgen!”

Jan Beekes, directeur NH Administratieve Dienstverlening

De mobiele telefoon van Jan Beekes gaat over. Zijn MKB-klant met een cateringbedrijf heeft net gehoord dat de grootste concurrent ermee stopt. Of Jan als professioneel administrateur hem kan helpen. Want er liggen kansen en actuele bedrijfsinformatie en vakkundig advies zijn meer dan welkom.

Lijnen uitstippelen

“Dat is het mooiste: samen met de klant optrekken en de lijnen uitstippelen met de juiste bedrijfsinformatie”, vertelt Jan Beekes enthousiast. “Dit is mogelijk omdat mijn administratiekantoor met UNIT4 TaskManager van BPM Software werkt. UNIT4 TaskManager koppelt softwarepakketten aan elkaar, automatiseert administratieve processen en vervangt handmatige arbeid. De uren die ik hiermee bespaar, kan ik op een andere manier inzetten voor de klant.”

Soepel, snel en foutloos

De directeur van NH Administratieve Dienstverlening in Tilburg is vol lof over UNIT4 TaskManager. Zijn onderneming verzorgt de administratie voor vooral kleinere MKB-bedrijven als horeca, supermarkten en schildersbedrijven. Hiervoor gebruikt het administratiekantoor UNIT4 Accounting, Loket.nl en Elsevier Fiscaal. “BPM Software en directeur Bas Emmens van [NH] Automatiseringsdiensten hebben deze verschillende softwarepakketten met UNIT4 TaskManager aan elkaar gekoppeld en diverse processen geautomatiseerd. Dit is soepel, snel en foutloos verlopen. Mijn klanten leveren nu online hun administratie aan via de eigen onlineportaal van NH Administratieve Dienstverlening. Vervolgens verwerken we deze volautomatisch met UNIT4 TaskManager in UNIT4.”

Meer armslag

Behalve het onlineportaal heeft Jan ook een softwaremodule ontwikkeld speciaal voor kleinere administratiekantoren. Deze module die via zijn tweede bedrijf Softrex B.V. wordt verkocht, omvat CRM, kasstaat, loonmutaties, dossiervorming en facturering. Zijn eigen bedrijf werkt hier ook mee, vertelt Jan Beekes trots. “Als mijn klant via internet bijvoorbeeld zijn kasstaat heeft ingevoerd, komt deze bij mij binnen. Vervolgens voer ik de controle uit. Na akkoord wordt de kasstaat volautomatisch door UNIT4 TaskManager verwerkt in Unit4.

Journaalpost uit Loket.nl

Precies hetzelfde geldt voor de loonjournaalpost uit Loket.nl. Omdat de handmatige handelingen zijn verdwenen, win ik veel tijd en geld en wordt de kans op fouten geminimaliseerd. Mooier kun je het niet krijgen! De klant is blij dat hij het gemakkelijk kan invoeren, ik hoef er bijna niets meer aan te doen en het resultaat is perfect. Door de inzet van UNIT4 TaskManager heb ik meer armslag gekregen om de klant tussentijds van actuele bedrijfsinformatie te voorzien waarmee hij zijn bedrijf perfect kan sturen. Daarin zit de winst!”

Over NH Administratieve Dienstverlening

NH Administratieve Dienstverlening is in 2010 opgericht door Jan Beekes. Niet de makkelijkste tijd om een nieuw kantoor op te starten maar met zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander welke meerwaarde hij u kan bieden. Voor meer informatie over NH Administratieve Dienstverlening. Neem een kijkje op de website: https://www.nhad.nl/visie.htm