BPM software
Maak kennis met Marc Fransen, CEO van BPM Software

Marc Franse CEO

‘Samen met klanten bouwen naar een gezond BPM’

Marc (1967) is de CEO van BPM Software. Hij is gelukkig getrouwd met Elly en samen hebben zij 3 kinderen. Op de 1e plaats staat zijn gezin. Hij vindt het heerlijk om samen in de keuken bezig te zijn, lekkere gerechten te maken en daarna te genieten van deze lekkernijen. Marc was vroeger erg sportief en ging graag wielrennen en mountainbiken. Tegenwoordig heeft hij deze passie ingeruild voor het golven en kun je hem regelmatig te vinden op de golfbaan, met zakenpartners maar ook privé.

Marc vindt eerlijkheid heel belangrijk in een persoonlijke alsmede zakelijke relaties. Het is een noodzakelijke voorwaarde van vertrouwen.

Werkervaring Marc Fransen

Marc is vanuit de Hotel School De Rooi Pannen de IT ingerold. Dit was de tijd dat de computer zijn intrede deed in het bedrijfsleven. Als IT’er heeft Marc de omzetting van DOS naar Windows meegemaakt. Maar ook het millennium en de euro. Daarmee gingen nogal wat veranderingen en ontwikkelingen gepaard. Het proces van bedenken, voorbereiden en uitvoeren van deze overgangen kan hij zich goed herinneren, en dan is de basis gelegd voor de manier waarop hij nu processen bij klanten optimaliseert.

Sinds 2014 is hij samen met Chrétien Sijbers begonnen met hun eigen bedrijf: BPM Software. Ze zijn BPM Software gestart vanuit de drive om bestaande software beter te laten werken, zonder deze meteen te moeten vervangen. Marc is er persoonlijk van overtuigd dat bedrijven vaak maar voor 80% tevreden zijn over hun software. Daardoor is het gerechtvaardigd om een investering te doen in aanvullende software voor die de laatste 20%. Daarentegen doen bedrijven te vaak eerst een (grote) investering om die 80% te vervangen, en daarna pakken ze pas de 20% aan.

Marc is altijd werkzaam geweest in de logistieke en financiële automatisering. Daardoor heeft hij een ruime kennis en ervaring opgebouwd. Al met al is hij redelijk allround in de IT. Hij weet van alles voldoende om een goed advies te kunnen geven. En hij weet de juiste mensen in te schakelen om de gewenste resultaten te bereiken. Marc is deskundig in het maken van probleemanalyses en zijn oplossingsgerichte aanpak wordt door zijn klanten enorm gewaardeerd. Marc begeleidt zijn klanten van A t/m Z tijdens het automatiseren van hun bedrijfsprocessen en denkt met ze mee over eventuele zaken met betrekking tot automatisering waar de klant nog niet eens bij stil heeft gestaan.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier. We bellen je graag op om een afspraak in te plannen!