nov 15

Update Bol.com API V.10

Iedereen kent inmiddels bol.com, maar 25 jaar geleden moesten ook zij uitleggen wat voor bedrijf het was. Zij hebben nu de keuze gemaakt om hun bedrijfsnaam te veranderen naar bol. Bol is namelijk zoveel meer dan alleen een website en iedereen kent het.

Nog niet iedereen kent BPM Software en de mogelijkheden die wij bieden. We leggen het graag aan je uit! En hopelijk is het woordje ‘’BPM’’ over 15 jaar voldoende en iedereen begrijpt wat daarmee bedoeld wordt.

Op dit moment hebben we een update van de add-in van bol.com. Deze werkt nu samen met de nieuwste versie api V.10. Met deze versie kun je meteen een factuur meesturen. Handig!
 
Dus wilt u de koppeling tussen Bol en uw interne systemen optimaliseren, zeker een aanrader.

Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Stuur een berichtje naar info@bpmsoftware.nl of bel 085 20 20 920.