nov 08

FD Gazelle 2023

Bijzonder trots zijn we! BPM Software ontvangt voor de derde keer een FD Gazelle Award. Wij hebben weer een mooie groei doorgemaakt en zijn daarmee FD Gazelle in 2023!

We verzorgen procesautomatisering en koppelingen. Onze software werkt samen met boekhoudsystemen, loonpakketten, webshops, marketplaces en ERP pakketten. Inmiddels hebben we meer dan 80 pakketten in ons assortiment. Hiermee kunnen we op een flexibele manier, en met de laatste stand van de techniek onze klanten ontzorgen.

Dat dit succesvol is blijkt uit het feit dat we inmiddels meer dan 850 klanten, in 6 verschillende landen hebben, die gebruik maken van onze software.

Om dit te bereiken, hebben we waardevolle samenwerkingen met partners, waarbij we zoeken naar aanvulling van elkaars kwaliteiten. Wij willen daarom ook graag alle partners bedanken voor het vertrouwen en natuurlijk onze medewerkers voor hun inzet en bijdrage hieraan.

Uiteraard is onze reis nog maar net begonnen (bijna 10 jaar nu) en zijn we van plan om te blijven groeien. Om geen kwaliteit te verliezen hebben we het team uitgebreid en zijn we klaar voor 2024.

Over de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financiële Dagblad. Deze ondernemersprijs is speciaal voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. Voor de verkiezing kwalificeren zich alleen bedrijven die bovengemiddeld groeien. Er wordt niet alleen gekeken naar omzet, maar ook naar personeel en winst.