jun 21

[Ingevuld] Vacature: Software Consultant

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een consultant die graag werkzaam is op het snijvlak van IT en Finance. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor software implementaties en het optimaliseren van financiële/boekhoudkundige processen bij onze klanten. Dit kan op afstand en je hoeft dus niet veel te reizen! Je werkt projectmatig en krijgt te maken met zowel nieuwe als bestaande klanten.

Tijdens een project ben jij diegene die de touwtjes in handen neemt, de wensen van de klant inventariseert, (on)gevraagd advies geeft en een projectplan opstelt. Tijdens een implementatie schakel je met diverse partijen zoals software partners, ondernemers, systeembeheerders, accountants en projectmanagers. Jij zorgt voor de complete implementatie en verzorgt na de testfase ook de livegang. Daarna onderhoud je contact met klanten over functionaliteiten en eventuele uitbreidingen.

Je werkt weliswaar zelfstandig, maar staat er zeker niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op de expertise van behulpzame collega’s.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur een relevante studie afgerond in de richting van ICT, Finance of Economie.
  • Ervaring met software implementaties als consultant of key user/applicatiebeheerder van financiële applicaties of aantoonbaar talent hiervoor!
  • Kennis van Exact, AFAS en Multivers is een pré.
  • Tenminste basiskennis van API’s, SQL (statements, query’s), HTML en/of XML.
  • Een servicegerichte werkhouding, nauwkeurigheid, communicatieve en analytische vaardigheden.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt BPM Software je de mogelijkheid om samen te werken in een professioneel, maar informeel team. Je krijgt de vrijheid hybride (thuis en op kantoor) te werken en je verder te ontwikkelen als software consultant.

Wat doen wij?

BPM Software is een softwarehuis met jarenlange ervaring in het automatiseren van processen. Wij zijn specialist in het automatiseren van financiële, logistieke en administratieve processen door middel van software koppelingen en systeemintegraties. Gecombineerd met diepgaande kennis van een groot aantal softwaremerken zijn wij in staat om bedrijven te helpen bij automatiseringsvraagstukken. Wij bewegen graag mee met onze klanten, pakken een uitdaging graag aan, zorgen voor kwaliteit en doen wat we zeggen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jop van Moorsel (085 20 20 920 / jvm@bpmsoftware.nl).