jun 19

[Ingevuld] Vacature: Consultant Software & Procesautomatisering

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een consultant die ervaring heeft op het snijvlak van software implementaties en financiële/boekhoudkundige processen. Als consultant ben jij verantwoordelijk voor de installatie van onze software en procesinrichting bij klanten. Als consultant werk je veelal projectmatig en krijg je te maken met zowel nieuwe als bestaande klanten.

Tijdens een project ben jij diegene die de touwtjes in handen neemt, de wensen van de klant inventariseert, (on)gevraagd advies geeft en een plan opstelt voor het project. Aan de hand van het opgestelde plan ga je aan de slag met de implementatie van de software en de procesinrichting. Tijdens een implementatie schakel je met diverse partijen zoals ondernemers, systeembeheerders, accountants en projectmanagers. Jij zorgt voor een complete implementatie en verzorgt na de testfase ook de livegang. Na de livegang onderhoud je contacten met klanten op het gebied van advies, vragen, aanpassingen en uitbreidingen.

In deze rol kom je te werken in een ervaren team van 2 softwareontwikkelaars en 2 consultants. Je werkt weliswaar zelfstandig aan diverse klantprojecten maar staat er zeker niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op de expertise van je collega’s die je graag helpen.

Wij denken dat deze rol als consultant goed bij je past als je je herkent in onderstaande punten:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een relevante studie afgerond in de richting van ICT, Finance of Economie.
  • Je beschikt over minimaal twee jaar ervaring als Consultant op het vlak van software implementaties en hebt kennis van financiële/boekhoudkundige processen.
  • Kennis van (meerdere) financiële pakketten zoals Exact, AFAS en Multivers is een pré.
  • Je bent nauwkeurig, communicatief en analytisch sterk
  • Je beschikt over een rijbewijs
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt BPM Software je de mogelijkheid om samen te werken in een professioneel maar informeel team, ga je zelfstandig projecten draaien en krijg je de mogelijkheid om je als Consultant verder te ontwikkelen. Wij zijn een bedrijf dat de afgelopen tijd een mooie groei heeft doorgemaakt maar hebben nog altijd korte lijnen onderling. Zo beschikken wij over eigen softwareontwikkelaars waarmee jij en je collega consultants regelmatig overleg hebt en ook zaken kan aandragen voor ontwikkeling.

Wat doen wij?

BPM Software is een softwarehuis bestaande uit softwareontwikkelaars en business consultants met jarenlange ervaring in het automatiseren van processen. Wij zijn specialist op het gebied van boekhouding, logistiek en productie. Drie vakgebieden waarin wij bedrijven helpen en ondersteunen bij het automatiseren van financiële, logistieke en administratieve processen door middel van software koppelingen en systeemintegraties. Gecombineerd met kennis van een groot aantal softwaremerken zijn wij in staat om bedrijven te helpen bij automatiseringsvraagstukken.

Wij zijn een kleine, flexibele organisatie die graag meedenkt en meebeweegt met haar klanten. Wij pakken een uitdaging graag aan, zorgen voor kwaliteit en doen wat we zeggen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jop van Moorsel (jvm@bpmsoftware.nl /085 – 20 20 9 20).