mei 03

Update / Storing Multivers Online

Update 4-5-2021:

>> Update Multivers NativeAPI <<

Exact heeft besloten de update van de Multivers NativeAPI terug te draaien. Dit betekent dat de ‘oude’ versie van onze Multivers NativeAPI Addin weer gebruikt kan worden. Mocht je de nieuwe versie, die gisteren is vrijgegeven, al geïnstalleerd hebben dien je de oude versie weer te installeren. De oude versie is weer beschikbaar in ons Downloadcenter.

Aan de taken zelf hoeft niets gewijzigd te worden. Wij adviseren wel om de update van de Multivers WebAPI Addin door te voeren.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan neem gerust contact met ons op.

 

3-5-2021:

Voor de Multivers Web API, werk onderstaande update, voor de “oude” Native nog niet. Oorzaak ligt bij Multivers, zij zijn bezig dit op te lossen.

Voor Multivers Online gebruikers moet er een nieuwe versie van de Multivers Native en Web API Addin worden geïnstalleerd. Vanwege een Multivers update zijn de oude URL’s niet meer te gebruiken. Wij hebben een nieuwe versie van de Multivers Native en Web API Addin op ons downloadcenter klaar staan.

Met de installatie van de nieuwe Multivers Native en/of Web API Addin is het probleem met de URL’s verholpen. Let op: Voor beide Addins is een licentie nodig. Die kan je aanvragen per mail op info@bpmsoftware.nl

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn kun je contact met ons opnemen.