nov 17

FD Gazelle 2020

Wij hebben de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt en behoren daarmee dit jaar voor het eerst tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn bijzonder trots dat wij ons dit jaar ‘FD Gazelle 2020’ mogen noemen.

BPM Software helpt haar klanten om maximaal rendement te halen uit bestaande software. Denk hierbij aan intelligente koppelingen tussen CRM-, ERP-, boekhoud-, en webshopsoftware van nagenoeg alle merken. Door ons volledig te richten op de eindgebruikers en door het inzetten van onze softwareoplossingen automatiseren wij (handmatige) processen. Door die procesautomatisering stellen wij bedrijven in staat om zich te focussen op waar het om gaat. De klanten!

Benieuwd welke plaats wij hebben weten te bemachtigen in regio Zuid, categorie Klein?